Kohti kuuden tunnin improvisaatiota

Ajankohtaista

14. marraskuuta 2016

Laulaja Sanna Kurki-Suonio (MuT) ja kantelisti Arja Kastinen (MuT) ovat valmistamassa Jenny ja Antti Wihurin rahaston tukemana tutkivaa improvisaatiokonserttia, jossa mukana on myös Helsingin yliopiston Aivot ja musiikki -työryhmä. Tavoitteena on monialainen tutkimus pitkäkestoisen, vanhaan runolaulukulttuuriin liittyneen vähäsävelisen, improvisoidun musiikin vaikutuksesta ihmiseen. Varsinainen konsertti on 6 tuntia pitkä ja tapahtuu Helsingin Musiikkitalon Black Boxissa 6.2. 2016, mutta lauantaina 19.11. on Kirjasto 10:ssä (Elielinaukio 2 g, Helsinki) neljän tunnin harjoitusveto klo 13-17. Siis neljä tuntia putkeen vähäsävelistä musiikkia improvisoiden! Tervetuloa ihmettelemään!

arja-kastinen-sanna-kurki-suonio-800x518