IV kansainvälinen kantelekilpailu 5.-7.4.2017

Ajankohtaista

01. toukokuuta 2017

Kanteleliitto järjestää yhdessä Kanteleensoitonopettajien yhdistyksen kanssa neljännen kansainvälisen kantelekilpailun 5.-7.4. Tällä kertaa kilpailu tapahtuu Kaustisen Kansantaiteenkeskuksella. Kilpailusarjoina on lasten Kantelekimara, taidemusiikissa nuorten ja ammattilaisten sarjat sekä kansanmusiikissa ja muussa musiikissa samoin nuorten ja ammattilaisten sarjat. Lisäksi on avoimet sarjat kansan- ja taidemusiikin sekä muun musiikin yhtyeille.

Kilpailun tuomaristossa ovat: Arja Kastinen (päätuomari), Senni Eskelinen, Sari Kauranen, Emma Kuntsi, Susanna Heinonen, Markus Luomala, Kristi Mühling, Anu Alviola ja Ville Ojanen. Kilpailun päätöskonsertit ovat lauantaina klo 17.30 ja sunnuntaina klo 16.00.

Lisätietoa kilapilusta löytyy Kanteleliiton sivulta: kantele.net/competition2017