Äänen ympäröimänä

Ajankohtaista

03. maaliskuuta 2018

10.3. klo 18.00, Vanha Kunnantupa, Fredrikanaukio 1, 21600 Parainen

Curitiba, Brazil, Nov 10, 2015. Photo: Elis Riberete.

Curitiba, Brazil, Nov 10, 2015. Photo: Elis Riberete.

Pitkä nyt, Ambient-musiikin tapahtuma – järjestäjänä musiikkiopisto Arkipelag yhteistyössä Paraisten kaupungin kanssa.

Tapahtuman lauantaikonsertissa 10.3. klo 18 Arja Kastinen soittelee vanhojen kanteleensoittajien tapaan pitkää improvisaatiota erilaisia museokanteleiden kopioita käyttäen. Musiikissa rakennetaan sointikenttä, jonka sisällä tapahtuu minimalistista muuntelua ja erilaisilla soittotekniikoilla luodaan erilaisia sointivärejä.

Tässä tilaisuudessa on yleisöllä mahdollisuus osallistua musiikin ja sointikentän rakentamiseen tilaan järjestetyillä kanteleilla. Kanteleet on viritetty yhteensopiviksi ja niiden vieressä on erilaisia apuvälineitä – jousi, malletti, plektra, slide-putki tms. Kuka vaan voi tulla kokeilemaan ja osallistumaan sointikentän luomiseen – mutta muista: ei puhetta! Tule saliin hiljaa, kuuntele, valitse kiinnostava soitin ja kokeile kommunikaatiota musiikin keinoin!