Trio Alison Melville, Ben Grossman, Arja Kastinen – valokuvia

Blogi

20. joulukuuta 2018

Marraskuussa minulla oli ilo ja kunnia soittaa kaksi improvisaatiokonserttia upeiden muusikoiden, Alison Melvillen and Ben Grossmanin kanssa Kanadassa. Tässä joitain valokuvia konserteista, jotka oli otsikoitu: From Far Away, Nearby.

Ensimmäinen konsertti oli St. Catherins -kaupungissa sijaitsevassa Rodman Hall Art Centre -taidekeskuksessa 24.11.2018. Konsertin järjesti Gallery Players of Niagara. Soitimme Heather Hartin installaation, Northern Oracle, päällä, ympärilä ja sisällä. Installaatio koostuu lattasta nousevasta kattorakennelmasta ja sarjasta eri tekniikoin tehtyjä piirrustuksia. Taiteellaan Heather Hart haluaa kohdistaa ajatuksia mustien historiaan, omistajuuteen, fyysisen tilan merkitykseen ja siihen, miten jokaiselle on tärkeää omata tila, jota voi kutsua kodiksi. Valokuvat: Colin Savage ja Margaret Gay.

Toisen konsertin soitimme Torontossa Tranzac-klubilla 25.11.2018. Sen järjesti North Wind Concerts. Valokuvat: Colin Savage.

Lämpimät kiitokset Alisonille ja Benille! Ja suurkiitos Taiteen keskustoimikunnalle matka-apurahasta!