Kaikille avoin Kanteletupa kerran kuussa Helsingin keskustakirjasto Oodissa

Ajankohtaista

10. tammikuuta 2020

Kanteletupa on kaikille avoin pienkanteletyöpaja, jossa kokeillaan ja leikitään erilaisilla soittotekniikoilla improvisoiden. Aiempaa soittokokemusta ei tarvita. Tule tutustumaan erilaisiin pienkanteleisiin ja kokeilemaan helppoa yhdessä musisoimista! Tapahtuman järjestää Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmä ja ohjaajana toimii Arja Kastinen.

Kanteletupa järjestetään Helsingin keskustakirjasto Oodin ryhmähuoneessa 3 kevätkaudella 2020 noin kerran kuukaudessa. Tilaan mahtuu max 15 osallistujaa. Oodin ryhmähuonevarausten sääntöjen johdosta seuraava Kanteletupa-päivä voidaan varata vasta edellisen päättymisen jälkeen, joten seuraa ilmoittelua!

Ensimmäinen Kanteletupa on sunnuntaina 19.1. klo 11-13 Ryhmätila 3:ssa. Tervetuloa!